En skön massage

Hallå där!

Andra dagen på veckan är snart avklarad och idag har det äntligen blivit dags för ett återbesök hos Majas Magiska Händer, det är regndroppsmassage som står på schemat i eftermiddag! Förra veckan var första gången som jag provade på det här med regndroppsmassage och det var en fantastisk upplevelse, olja som droppade längs ryggen efterföljt av en behaglig massage. Precis vad kroppen behövde efter några tuffa dagar med mycket bärande och fysiskt tufft arbete. Vi är precis i slutfasen av att flytta vårat kontor och jag har under dessa veckor burit en hel del otympliga möbler, men snart är vi äntligen klara. Det är väldigt praktiskt med ett kontor som kommer liggande i Borås centrum, dels för att jag bor där och slipper ta bilen men framförallt för att jag som är så dålig på att ta med mig matlåda äntligen får ett stort utbud av bra restauranger.

Min tanke är att fortsätta med regndroppsmassage även efter denna perioden trots att jag inte kommer göra så mycket fysisk aktivitet så tror jag det kan vara ett bra alternativ för att lugna kroppen och bygga upp hälsan. Min kollega jämte mig har faktiskt bokat en tid imorgon också, ryktet om denna unika metod sprider sig snabbt här på kontoret. Snart kanske vi får ta hit Maja så att hon kan bidra med massage varje dag, det hade varit det ultimata men frågan är hur mycket arbete vi hade fått gjort då.

Innan jag lägger ifrån mig datorn så vill jag tipsa er alla om att prova på en regndroppsmassage, det gör verkligen skillnad! Nu får jag önska er alla en fortsatt trevlig tisdag och glöm inte att hålla ett öga på bloggen, det kommer en hel del nya inlägg framöver. Ha det fint!