En välbehövd massage

Med höga ambitioner och massa energi rivstartade jag det nya året … kanske lite för hårt! Viktigt att påminna sig om att också ta hand om sig själv och sin hälsa och det finns väl få saker som är så välgörande som en massage. Annelies Puls & Paus är som en riktig oas med goda energier och jag har sådan tur att hon finns bara drygt 20 minuter från Aneby.

Jag kom till Annelie med spänningar i axlarna och stel i både nacke och rygg, men jag gick där ifrån som en ny människa. Varje gång jag bokar mig för en massage eller liknande må bra-behandling tänker jag varje gång att jag borde göra det här oftare!

Många med mig kan säkert känna igen sig i att tänka att en belöning är man värd efter att man uppnått ett mål. Precis som vi får semester efter att vi jobbat hårt i ett år. Men tänk om vi skulle bli bättre på att fylla på oss själva med energi innan vi krävde resultat, då skulle vi nog orka mer och prestera ännu bättre.

Tranås är en mysig småstad så det känns härligt för både kropp och själ att ta en promenad och kanske stanna till på ett fik efter din massage. Det är en värdefull investering i din hälsa och eftersom du kan boka behandling enkelt genom Boka Direkt så är du bara några knapptryck bort från en skön och avkopplande stund!

Den här tiden på året är ju fortfarande ganska mörk och kylig och jag längtar verkligen efter våren och mer ljus, men nu känner jag mig ordentligt påfylld med ny energi och jag har redan bokat in nästa massage för att bibehålla den här härliga känslan.

Ta hand om dig!