Gympa och massage

Jag går på gympa. Jag har kommit igång med bättre vanor i livet, det var ett nyårslöfte som jag håller även en bit in på det nya året. Jag är inte 25 längre utan 50 plus, därför är det särskilt bra att röra på sig. Jag har märkt att jag inte är lika vig längre och efter att ha deltagit i dessa gympapass händer det att jag även unnar mig massage på dito företag där jag går på gympa, nämligen Eva Klang Friskvård & Underhållning

Tack vare denna massage i Klippan har jag blivit av med mina muskelspänningar. Dessa spänningar har inget att göra med att jag även gympar, tvärtom så har denna gympa minskat på spänningar och ökat rörligheten i lederna. Jag känner mig 5 år yngre, minst, som ett resultat av kombinationen gympa och massage i Klippan. Hur som helst så har nog åldern ändå tagit ut sin rätt, särskilt i kombination med det tynga och monotona jobb som jag har på en fabrik, inte undra på att jag varit så stel och öm i kroppen. Kan jag hjälpa en enda person till att inte längre ha lika ont i kroppen så vill jag det. Det är därför jag skriver det här inlägget för att berätta om mina personliga goda erfarenheter av denna gympa och massage i Klippan, med en förhoppning om att detta tips ska kunna komma att vara till nytta och glädje för er. Jag tycker helt klart att ni i alla fall till att börja med borde kika in på hemsidan som Eva Klang Friskvård & Underhållning har, och där läsa mer om det som erbjuds inom gympa och massage i Klippan.