Healing mot mina ryggsmärtor

Hälsoinläggen är tillbaka kära vänner!

Det var längesen jag delade med mig av ett inlägg som handlade om hälsa, men tiden är inne! Jag har på grund av mitt arbete drabbats av smärtor i ryggen för att jag inte haft de ergonomiska produkterna på mitt kontor, tack o lov så har jag äntligen skaffat rätt produkter. Men problemet pågick i några veckor innan jag provade på healing i Uddevalla hos COz Kraftkällan healing och inre hälsa. Det var en annorlunda men bekväm upplevelse som inte bara hjälpte mig med mina besvär utan också gav mig ett inre lugn och harmoni. Jag hade länge hört att healing ska fungera bra vid sjukdomar och smärtor men var inte riktigt säker på om min besvär var tillräckliga för att de skulle kunna försvinna. Nu kan jag äntligen börja träna igen och inte oroa mig för mer ryggproblem.

Ikväll är det dags för ett nytt pass på gymmet och den här gången blir det zumba för mig, min absoluta favorit! Zumba är ett träningspass där det verkligen är tempo från det att man börjar till att man slutar, det är ingen lugn stund och så får man dessutom lära sig lite schyssta danssteg. Det är inte heller träningspasset som ger dig sådan träningsvärk så att du knappt kan resa dig ur sängen morgonen efter, utan det är ett perfekt pass för den som vill hålla sin hälsa igång och samtidigt ha det lite kul. Igår var jag på spinning och där kan man snacka om träningsvärk som verkligen vägrar att försvinna, det var oerhört tufft att kliva upp morgonen men jag lyckades. Det kommer däremot bli en hel del stretchning innan passet idag så att jag blir mjuk i kroppen och kan hänga med i alla rörelser.

Nu ska jag göra en förtjänt lunch och förbereda mig inför kvällen! Ta hand om din hälsa och sök efter hjälp om du känner av smärtor, healing funkade för mig och vem vet det kanske hjälper dig med!