Starta veckan med fotvård!

Godmorgon mina följare!

Tidigt på måndag morgon men jag har redan hunnit rivstarta den här veckan och jag gjorde det på bästa sätt, nämligen genom ett besök på Majas Fotvård. Att få en skön och välbehövlig behandling som start på veckan är perfekt och gör att man känner sig redo inför arbete. För mig som håller på väldigt mycket med fotboll på min fritid så är det ett måste att ta hand om sina fötter på bästa sätt och passar inte bättre än fotvård. Jag brukar faktiskt göra ett besök varannan vecka för att kontinuerligt hålla fötterna rena och fräscha, det är precis lagom nu på vintersäsongen när det inte är lika mycket träningar.

De här månaderna så är det mer fotboll på tv för mig, det finns inte riktigt förutsättningarna här i Sverige för att kunna spela under vinterhalvåret. Jag tycker det känns bra att man kan utnyttja de här månaderna för till annan sysselsättning än bara fotboll, det går att hålla igång kroppen ändå. Simning är ett alternativ som jag verkligen tycker är bra träning och som får hela kroppen att arbeta, dessutom är det en väldigt bekväm form av träning. Jag brukar simma ungefär två gånger i veckan samtidigt som jag även spenderar lite tid på gymmet för att bygga upp muskulaturen och undvika skador. Träning i kombinationer med behandlingar så som fotvård och massage gör att min kropp mår bra och är i form under hela året. Eftersom jag ganska nyligen flyttat till Ängelholm så har det varit ganska stressigt med mycket att få ordning på, men nu känner jag mig inflyttad och redo för att leva mitt liv här nere i Skåne.

Hur får ni er kropp att må bra, dela gärna med er av tips till varandra! I nästa inlägg kommer jag diskutera lite olika träningsformer för rehab, så håll utkik!